Svi frizeri na jednom mjestu, na moru.Gdje?

Grand Hotel Neum

Kada?

12-14 Maj 2023

Šta?

Neum Hair Week

Cijena

STANDARD 528 KM
ADVANCED 628 KM
JEDNODNEVNA 360 KM


Sponzori


GENERALNI SPONZOR

Monetize Ad


MEDIJSKI PARTNERIRADIJSKI PARTNER

RSG Radio

O eventu

Neum Hair Week je regionalni trodnevni frizerski event posvećen edukacijama na kojima će se predstaviti najeminentniji frizerski stručnjaci iz regiona s ciljem educiranja frizera učesnika, prezentacije najnovijih trendova u svijetu frizerstva u nadolazećoj sezoni te promocije inovativnih frizerskih preparata i savremenih tehnika u radu.

Neum Hair Week također je i ponajviše event za promociju frizerstva općenito kao zanata kojim se bavi cca. 12.000 osoba u BiH. (Nezvanični podaci Saveza frizera u BiH).

Edukativni dio ukupne agende Neum Hair Weeka podrazumijeva četiri modula o različitim temama koje zajednički tvore za učesnike iznimno korisnu cjelinu obuke, sa posebnim naglaskom na tehnike šišanja kao temelj frizerskog posla.

Ciljevi eventa

Neum Hair Week također je i event za druženje, upoznavanje i umrežavanju frizera međusobno zbog educiranja i razmjene iskustava u radu kao i za povezivanje frizera i specijaliziranih prodavaca frizerske opreme i preparata.Osim edukacija Neum Hair Week idealna je prilika učesnicima za odmor i zabavu jer se event održava u jednom od najluksuznijih hotela u BiH u kojem osim disco cluba gdje će biti organizirana zabava uz svirku sa bendom i pjevačem Denialom Ahmetovićem, učesnici će moći priuštiti i nezaboravne dane odmora i relaksacije koristeći kompletnu ponudu hotela, smještaj i hranu te bazen sa ugrijanom morskom vodom, saune, teretanu, itd.

Agenda

PETAK:

0d 14:00 Prijava učesnika u hotel

Safet Hadžimusić

Safet Hadžimusić

17:00 Edukacija „Kreiranje foto i video sadržaja na društvenim mrežama za frizere“ sa Safetom Hadžimusićem (Sarajevo)

Safet Hadžimusić rođen je 1986. u Sarajevu. Fotografijom se bavi petnaest godina, a videografijom deset godina. Vlasnik je “Studija Sedam” gdje organizira razne vrste studijskih projekata i edukacija za fotografiju. Za petnaest godina rada posjeduje impozantan portfolio kroz saradnju sa najvećim imenima bh. i međunarodne scene.

Ahmed Karić

Ahmed Karić

18:00 Color & Styling by Kemon

19:00 VečeraSUBOTA:

Do 10:00 Doručak

Edis Osmanović

Edis Osmanović

10:00 Edukacija „Barber stories“ sa Edisom Osmanovićem (Ljubljana)

Matrix

MATRIX EDUCATION

11:15 Tonka Butorac, Dijana Plančak, Mario Cener i Lamija Lemeš

Una Suljić Fatić

dr. Una Suljić Fatić

12:30 Predavanje "Benefiti hijalurona za kosu, kožu i nokte"

Proizvod je nastao u saradnji sa kompanijom Monetize Ad, koja pokriva balkansko tržište u marketing branši. Već od ranije je vodeća u distribuiranju proizvoda iz linije za njegu ljepote i zdravlja, zato je i prva stanica za plasiranje revolucionarnog seruma za lakše starenje. Primarni cilj projekta, u konsultaciji sa farmaceutskom industrijom u Bosni i Hercegovini, je nadoknađivanje nedostatka hijaluronske kiseline u organizmu.

13:00 Zajednički ručak

Alen Demirović

Alen Demirović

14:00 Edukacija „Barber stories“ sa Alenom Demirovićem (Sarajevo)

Đorđe Petrašinović

Đorđe Petrašinović

15:00 Tehnika šišanja 'kružna graduacija' sa Đorđem Petrašinovićem (Trstenik)

16:00 Podjela certifikata učesnicima

16:00-19:00 Slobodne aktivnosti (druženje frizera uz spa, na hotelskom bazenu, zajednička okupljanja na plaži, itd.)

19:00 Večera

Denial Ahmetović sa bendom

Denial Ahmetović sa bendom

21:00 Live music party - Denial Ahmetović sa bendomNEDJELJA:

Do 10:00 Doručak
Do 12:00 Odjava iz hotelaCijena

Ukupna cijena STANDARD ulaznice/kotizacije je 528 KM po osobi, ADVANCED 628 KM i JEDNODNEVNA 360 KM po osobi.


Šta je uključeno u cijenu?

STANDARD ulaznica podrazumijeva boravak u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama u hotelu, a ADVANCED ulaznica odnosi se na boravak u jednokrevetnoj sobi. U cijenu Neum Hair Week STANDARD i ADVANCED kotizacija uključen je ulaz na sve edukacija iz agende eventa, smještaj i hrana u hotelu na bazi švedskog stola u toku trajanja eventa te prisustvo zabavi uz muziku uživo. Također, cijena obuhvata parking za automobile, korištenje unutrašnjeg bazena sa ugrijanom morskom vodom, korištenje sauna, parnih kupatila, teretane… Cijena JEDNODNEVNE ulaznice koja se odnosi samo na drugi dan eventa (subota, 13.5.) obuhvata ulaz na sve edukacije tog dana eventa, ručak i večeru u hotelu kao i prisustvo zabavi uz muziku uživo u disco clubu hotela. U cijene svih ulaznica su uljučeni certifikati za edukacije kao i sva popratna logistika organizatora tokom eventa.


Šta nije uključeno u cijenu?

U cijenu nije uključeno piće u lobiju, restoranu i pomoćnim barovima hotela kao ni u disco clubu hotela tokom partija.


Kako je bilo prošle godine?

Iako se 2022. održao po prvi put, Neum Hair Week izazvao je veliki interes javnosti i frizera. O ovom događaju izvještavali su gotovo svi poznati mediji u našoj zemlji kao o domaćoj, pozitivnoj bh. priči. Dio atmosfere sa prošlogodišnjeg Neum Hair Weeka pogledajte u video prilogu televizije O KANAL.

Let's Meet(up) at Neum Hair Week!
Prijavite se

Rezervaciju svog mjesta na eventu možete izvršiti tako što ćete popuniti prijavni formular. Za sve dodatne upite možete nas kontaktirati na neumhairweek@gmail.com ili na brojeve telefona - +387 61 372 353 i +387 61 255 136.